atbalsts digitalizācijai -atbalsts mājaslapas izstrādei

Atbalsts procesu digitalizācijai

LIAA atbalsts procesu digitalizācijai jūsu biznesam - atbalsts mājaslapas izstrādei, e-komercijas risinājumiem un citiem procesu automatizācijas risinājumiem.

arrowarrow

6 MINŪTES |Mājaslapas izstrāde , Stratēģija | 27/05/2024

Grantu programma LIAA, sadarbībā ar Eiropas Digitālās inovācijas centru (EDIC)

Vai vēlaties uzlabot sava uzņēmuma iekšējos procesus? Mums ir lieliskas ziņas! Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) piedāvā nozīmīgus grantus, lai atbalstītu uzņēmumu digitalizācijas procesus, mājaslapu izstrādi un e-komercijas risinājumus. Arī mēs, @Brandsite, esam īstenojuši vairākus projektus un varam jums palīdzēt gan ar tehniskā uzdevuma izstrādi, gan arī īstenot pašu mājas lapas izveidi vai interneta veikala izstrādi. Kas tas vispār ir? Un kā var saņemt atbalstu? Lasi tālāk.

Pieejamie atbalsta granti

LIAA piedāvā divu veidu grantus, kas palīdzēs jūsu uzņēmumam veikt nepieciešamās izmaiņas:

  1. Mazais Grants: Līdz 9999 EUR (100% atbalsts)Ir pieņemti MK likuma grozījumi – turpmāk atbalsta granta apmērs ir palielināts līdz pat 9999 EUR ar 100% atbalsta intensitāti
  2. Lielais Grants: Līdz 100 000 EUR (30-60% atbalsts)

Kas nozīmē to, ka vari iegūt mūsdienīgus risinājumus vai automatizēt vēl esošos šī projekta ietvaros ar atbalsta intensitāti līdz pat 100%.

2023. gadā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) uzsāka atbalsta sniegšanu Latvijas uzņēmējiem, lai veicinātu komercdarbībā izmantoto procesu digitalizāciju. Pieejamais grantu atbalsts ļauj uzņēmējiem digitalizēt dažādus procesus. Šī projekta mērķis ir uzlabot Latvijas uzņēmēju konkurētspēju un produktivitāti.

Atbalsts paredzēts gatavo risinājumu iegādei šādu procesu digitalizācijas uzlabošanā:

  • administratīvo
  • personāla vadības
  • pārdošanas
  • resursu pārvaldības
  • datu pārvaldības
  • transports un loģistikas
  • ražošanas un kvalitātes kontroles
  • operatīvās vadības
  • stratēģiskā vadības
  • IKT produktu, tehnoloģiju, drošības

Atbalsta pieteikšanās termiņš

Ir svarīgi atcerēties, ka programma ir atvērta līdz 2026. gada 31. martam vai kamēr ir pieejams finansējums. Pieteikšanās un digitālās transformācijas projektu izstrāde ir ne tikai ekonomiski izdevīga, bet arī vērtīgs ieguldījums uzņēmuma nākotnē.

 

Ko jūs varat iegūt digitalizējot uzņēmuma iekšējos procesus?

Mūsdienu uzņēmējdarbības vide pieprasa pastāvīgu attīstību un pielāgošanos. Digitalizācija ir veids, kā optimizēt iekšējās uzņēmuma operācijas, uzlabot klientu piesaisti un iesaisti, kā arī biznesa veicināt izaugsmi gan vietējā, gan starptautiskā mērogā.

Atbalsta ietvaros var izveidot mājaslapas, kas sinhronizētas ar kalendāriem, var izstrādāt digitalizētas sistēmas klientu piesaistei, izstrādāt e-komercijas risinājumus – produktu un pakalpojumu pārdošanai tiešsaistē, integrēt mājaslapā klientu vadības sistēmas, izveidot lojalitāšu karšu sistēmas, integrēt mārketinga rīkus mājaslapās un daudz cita.

Ar LIAA atbalstu, jūsu uzņēmums varēs būt soli priekšā konkurentiem un sasniegt jaunas virsotnes.

Ja neziniet, vai tas ir jums – šeit ir digitalizācijas pakalpojumu sniedzēju katalogs – https://dih.lv/katalogs/, kur var apskatīt gan ko piedāvā izstrādātāji, gan arī atrast savu izstrādātāju. Arī Brandsite ir kataloga sarakstā, un varam jums palīdzēt, apskati šeit pakalpojumus, ko nodrošinām – mājaslapas izveide, interneta veikala izstrāde, sinhronizācijas ar dažādām sistēmām. Ja neesi drošs, vai tas vēlamais risinājums ir iespējams – atstāj kontaktus formā, un mēs ar jums sazināsimies personīgi.

 

Savukārt, ja jums vēl nav savas mājaslapas, un tikai domājat, vai būtu vērts to izveidot, esam apkopojuši 5 aspektus, kā profesionāli izstrādāta mājaslapa var palīdzēt biznesam šeit.

Kā pieteikties procesu digitalizācijas atbalstam?

Lai pieteiktos atbalstam grantu programmā, ir jāveic sekojošas darbības:

  1. Veiciet digitālā brieduma testu ar EDIC.
  2. Izstrādājiet digitālo ceļvedi.
  3. Iesniedziet savu pieteikumu caur LIAA.
  4. Gaidiet apstiprinājumu un slēdziet līgumu ar konkursā uzverējušo izstrādātāju savam plānotajam risinājumam.

Pēc pieredzes varam pateikt, ka Latvijas uzņēmēji aktīvi piesakās digitalizācijai, tāpēc pēc digitā brieduma testa izpildes paies vēl laiciņš (atkarīgs kurā Latvijas reģionā piesakāties), bet tas noteikti nebūs uzreiz. Aizpildot brieduma testu, noteikti arī sapratīsiet vai saredzēsiet, kuras ir tās jomas, ko var un vajadzētu digitalizēt, lai veicinātu konkurētspēju tirgū.

Attēls procesa uzskatei no https://dih.lv/lv/musu-pakalpojumi/grantu-programma-liaa

atbalsts procesu digitalizacijai EDIC

Kur iegūt informāciju?

Vairāk informāciju vari iegūt:

Sazinies ar Brandsite šeit, uzdod savu jautājumu, mēs arī varam ieteikt labāko iespējamo risinājumu pārdošanas uzlabošanai gan pakalpojumu sniedzējiem, gan arī produktu tirgotājiem B2C vai B2B mērķa tirgū.

 

Panākumus vēlot!

Brandsite komanda

Jūsu mērķi ir mūsu!

SIA BRANDSITE. Rīga, Rūpniecības 30. LV41203071628

© SIA "BRANDSITE", 2019 -

Privātuma politika